emag
emag

Despre autor

Adi Durai

Daca eu as muri, voi ati fi singurii prosti de pe Pamant.

Alte articole

5 comentarii

 1. ionut

  de exemplu am 800 pe cartea de munca si imi da bani in mana 800 el cat plateste impozitul pentru bani astea

  Raspunde
 2. Adi Durai

  Pe cartea de munca e trecut 800 brut? Pentru ca ar trebui sa primesti 601 lei. Pentru ca tu sa primesti 800 lei net, angajatorul plateste la stat ~300 lei.

  Raspunde
 3. romanul nemultumit

  dupa cum se vede statul ia mult si ofera putin mai nimic inseamna ca este o gaura uriasa unde se scurg bani CAS trebuie identificata si facute legi care sa opreasca scurgerea ex(farmaciile sa nu poata sa puna adaos comercial mai mult de 30% la medicamentele compensate)si alte gauri cu firmele capusa de pe langa spitale dar nimeni nu vrea sa faca nimic sunt interese

  Raspunde
 4. irina

  Va rog nu mai induceti oamenii in eroare:
  " 601 lei amarati pentru care angajatorul cheltuie 1024 lei. "
  indifferent cati banii "cheltuie" angajatorul pentru cei 601 lei amarati sunt defapt banii mei , ai angajatului..numai ca nu ii primesc in mana se duc direct la stat..
  daca un patron imi plateste mie 700 lei salariu si mai plateste statului inca 400 care este impozitul …defapt tot banii mei munciti sunt …de la salariul meu il ia si plateste impozit..nu din buzunarul lui…!!!

  Raspunde
  1. Adi Durai

   Nu am dus pe nimeni in eroare. Citeste cu atentie articolul inainte de a comenta si filosofa despre munca pe care o depui.
   Exemplu concret: Salar brut 200 lei, adica 167 net. Salariul tau este de 200 lei din care 33 lei pleaca la stat. Da, din banii munciti de tine. Angajatorul plateste 57 lei pe langa salariul brut din care statul ti-a oprit deja bugetele. Adica statul castiga 90 lei, tu 167 lei iar angajatorul plateste 257 lei. Daca ar fi doar cei 33 lei care pleaca din salariul tau as intelege sa comentezi, dar mai sunt si alti 57 nemunciti de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Nota: Comentariile sunt publicate in maxim 6 ore.

Statistici T5 Copyright © 2007 - 2015 LunaViteB - de Adi Durai | Toate drepturile rezervate | Gazduit de Hostico