Adblock – Da sau Nu?

Ce este Adblock?

Adblock este un plugin pentru browser (Firefox, Google Chrome, Fennec, Seamonkey, Thunderbird).

Ce face Adblock?

Adblock blocheaza toate reclamele nedorite de pe site-urile pe care le vizitati (reclame tip pop-up, reclamele flash, etc.)

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de reclamele tampite pe care unii administratori le folosesc (si acest site le foloseste), Adblock poate fi configurat dupa bunul plac. Poti dezactiva Adblock pe site-urile in care ai incredere (daca folosesti Adblock, www.lunaviteb.com te atentioneaza si te roaga sa-l dezactivezi), poti bloca diferite reclame/imagini de pe site-uri cu un simplu click dreapta si alegand optiunea “Block image..”

Un avantaj al folosirii acestui plugin il constituie viteza de navigare! Adlblock blocheaza reclamele nedorite, astfel timpul de incarcare al paginii pe care o accesati este mai mic.

De cate ori nu ati intrat pe un site al carui continut parea interesant dar o reclama imensa va tot deranja si chiar daca apasati X [close] nu se inchidea? Ei bine, Adblock nu va permite acelei reclame sa va deranjeze.

Va recomand sa folositi Adblock. Mare atentie atunci cand un site nu este afisat corect (posibil sa fie facut in flash, etc.) iar Adblock sa blocheze fara folos. De aceea va recomand sa dati “Disable Adblock on www.lunaviteb.com“.

 

Descarca gratuit Adblock Plus pentru browserul tau!

3 Comments on “Adblock – Da sau Nu?”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.