Cartile schimba vietile

imbatat_de_dragoste_richard_wurmbrandDe curând am fost foarte interesat să caut cărțile lui Richard Wurmbrand. Nu de alta, dar am observat că majoritatea amicilor mei din anturajul în care mă învârt îmi recomandă cărțile dânsului zicându-mi că o carte creștină te poate schimba în doar câteva zile. Nu m-am strâmbat cum fac de obicei. Din contră, am zâmbit incetișor gândindu-mă că poate acești amici au dreptate.

Nu este foarte greu să dai un search pe google și să scrii Richard Wurmbrand carti, doar că eu voiam și detalii despre acestea. Vroiam să aleg una care să mă schimbe, dacă nu de tot, măcar să mă facă să mă gândesc că există și o altă viață față de cea pe care o avem cu toții în general. N-am fost niciodată un om rău, n-am să fiu niciodată un om agresiv și nici îngâmfat, doar că uneori îmi doresc o schimbare majoră, vreau să fie ceva nou în viața mea care să-mi dea mai multă viață, mai multă energie și mai multă poftă de a trăi.

Așa am reușit să mă decid care din cărțile lui Richard Wurmbrand îmi doresc. Am ales ”Îmbătat din dragoste” o carte care nu te îmbată de dragostea pentru femei sau pentru alte bunuri, o carte care își exprimă dragostea și beția după Dumnezeu. O carte pe care aș citi-o încă o dată, încă o dată și încă o dată. Nu mi-a schimbat viața, dar m-a făcut să realizez că este atât de bine să-ți iubești aproapele, iar iubindu-ți aproapele practic îl iubești pe Dumnezeu.

Veți putea găsi cărțile lui Richard Wurmbrand, spun cărțile pentru că sunt mai multe la număr pe site-ul celor de la Librăria Maranatha.ro și dacă vă gândiți să le citiți vă asigur că merită. Succes în schimbarea vieții în bine, cititul dezvoltă foarte bine psihicul oamenilor cu o atitudine deschisă. Încercați și voi!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.