Cele mai scumpe gadget-uri

Travel-GadgetsCei mai multi dintre noi prefera sa-si aduca o parte cat mai mare din confortul de acasa si din facilitatile oferite de dezvoltarea civilizatiei si a stiintei si in calatorii.  Iata cateva dintre obiectele care va pot face vacanta mai placuta, chiar daca sunt destul de costisitoare:

IPod Touch – e considerat printre cele mai versatile aparate. Dincolo de faptul ca este un player excelent, are toate caracteristicile unui iPhone, lipsindu-i doar functia gsm.
briceag Victorinox Swiss Army – cunoscutul briceag elvetian nu ar trebui sa lipseasca din bagajul nimanui, fiind, de fapt, o unelta multifunctionala care va poate folosi in tot felul de situatii.
o camera video si una foto sunt obligatorii daca vreti sa pastrati amintiri din locurile vizitate. Trebuie sa luati in calcul calitatea dar si dimensiunile si greutatea acestora. Evident, cu cat vor fi mai mici cu atat vor fi mai scumpe.
EBook Reader – este, practic, o biblioteca portabila, astfel incat fanii lecturii vor castiga spatiu in bagaje. Chiar daca parfumul dintre copertile unei carti tiparite este incomparabil, multiplele avantaje ale EBook Reader o fac, de multe ori, un partener desavarsit de calatorie.
Ca lista sa fie completa ar mai trebui adaugate un GPS si un mini laptop. Din nou, trebuie sa puneti in balanta factorii calitate-dimensiuni.

Odata ce ati ales insa, nu va mai ramane decat sa va bucurati de vacanta!

 

Acesta este articolul 7/50, si contine un indiciu pentru concurs.

One Comment on “Cele mai scumpe gadget-uri”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.