Citate si jocuri in acelasi loc

3536În online de foarte multe ori vei găsi sute de site-uri care găzduiesc filme. De multe ori chiar și eu mă simt atras să mă joc atunci când prind puțin mai mult timp liber. Dar de multe ori mi s-a întâmplat să intru pe site-uri de jocuri și să nimeresc într-o mare de reclame din care să ies cu greu. Fictiv, simțeam că mă înec, în reclame desigur. Nu ar fi acesta o singură problemă, ideea este că sunt multe site-uri în care se găzduiesc jocuri și lucrează cu adsense, n-ar trebui asta să mă deranjeze pe mine, dar nici nu mi-aș lăsa copilul să intre și să-l trimite pe site-uri fără noimă. E normal să gândesc așa.

M-am gândit că poate dacă aș găsi un site care să-mi capteze atenția mai mult decât o face un site de jocuri normal, n-aș mai sta deloc pe gânduri și aș fi de acord cu timpul petrecut mai mult în fața calculatorului, dar să fie ceva care să te facă să meditezi. Să fie ceva care să te facă să te simți mai bine. Nu este nevoie să stai toată ziua să te joci, poți face și multe alte lucruri pe un site de jocuri. De exemplu, dintr-o greșeală, poate că s-au adunat stelele și m-au ajutat, am intrat pe google și am căutat citate.

Știți și voi cât de interesant este să citești câte-un citat, iar apoi să-l distribui pe Facebook sau doar să-l ți pentru tine în gând. Din căutări și trimiteri către site-uri, am apelat la încrederea pe care o am în google și primul venit, primul servit. Am găsit un site de jocuri extraordinar de interesant pe care l-am denumit ”site-ul pentru cei ce vor să învețe”, am găsit citate, câteva dintre ele foarte elaborate și puține auzite dar cu efect. Mi-au plăcut. M-au făcut să reflectez la viață, dragoste, sănătate și bani. Dar și la familie. Cred că asta este tot ceea ce contează.

Nu uita: Îți poți ocupa timpul citind frumoasele citate gokids.ro pentru că nimic nu contează decât felul cum te simți, cum trăiești, pe cine iubești și cui acorzi o mână atunci când are nevoie de ea. E bine să ai grijă de cei din jurul tău, la rândul tău vei fi respectat și bine văzut. Dar să nu uităm că o dată-n viață îți va veni rândul, nu citești, nu te obosești, nu încerci și nu înveți, cum să trăiești, cum să respecți, dar dacă vei dori vreodată, citate tu să citești că pe loc ele te-nvață cum în viață să reușești.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.