CONCURS: Premii nevalidate!

44957295_1_644x461_voucher-emag-card-cadou-voucher-cupon-emag-cluj-napocaAnul trecut am organizat un concurs pe termen lung. Tot ce trebuia sa faci ca sa participi era sa te inscrii folosind numele si o adresa de e-mail. In urma inscrierii, esti abonat automat si la newsletter-ul saptamanal. Evit sa trimit zilnic e-mail cu ce am scris sau nu pe blog. Consider ca o data pe saptamana e mai mult decat suficient.

In momentul inscrierii nimeni nu stia care sunt premiile. Premiile le aflau pe parcurs doar cei inscrisi la newsletter. Nu cred ca mi-am batut joc de cei care s-au inscris (40 de concurenti) cand am facut public premiile: CARD CADOU eMAG, 3 carduri cadou ce pot fi folosite pentru orice produse comercializate de eMAG.ro, un card de 100 lei pentru locul I si cate un card de 50 lei pentru locul II, respectiv locul III.

Lista castigatorilor poate fi analizata aici: lista castigatori concurs, tot pe respectivul site se poate verifica si lista cu participanti si alte detalii.

Am precizat si pe pagina concursului si in newsletter-ul trimis dupa extragere ca premiile trebuiesc validate in maxim 48 de ore! Premiile I si III au fost validate, pentru premiul II am facut o extragere din rezerve. Culmea e ca nici rezerva nu a confirmat. Are timp pana joi, 12 februarie 2015 sa o faca sau premiul merge mai departe.

Motivul pentru care am solicitat validarea in 48 de ore e sa vad daca acestia s-au inscris doar pentru a se inscrie sau mai si viziteaza site-ul, citesc newsletter-ul…

Voi mai organiza concursuri, de data asta voi premia doar pe cei activi pe site. Numa’ bine!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.