Configuratie PC: Tu ce calculator ai?

configuratie calculatorDintotdeauna mi-am dorit un calculator performant insa niciodata nu am achizitionat unul. Intotdeauna m-am limitat la strictul necesar. De ce sa dau bani pe un calculator foarte performant pe care nu sa il folosesc iar peste cativa ani acesta sa nu faca fata la aplicatiile noi?

Daca acum mi-as cumpara cel mai puternic calculator cred ca in maxim 5 ani as fi nevoit sa fac un upgrade pentru ca o anumita aplicatie are cerinte mai mari. Asa ca intotdeauna imi configurez calculatorul in functie de ce aplicatie vreau sa instalez si sa folosesc.

Pentru a citi stirile, blogurile si emailul am telefon (Nokia 625 de la eMAG) si tableta (Allview 4xNano de la RDS).

Pentru a ma juca si a edita fotografii sau video am un calculator nu foarte performant dar care sa faca fata aplicatiilor folosite.

Calculatorul meu (configuratie pc):

Unele componente nu se mai gasesc deja… 🙂

Pentru cei curiosi, pana in prezent am testat si pot spune ca functioneaza fara probleme:

JOCURI: Assasins Creed I, Assasins Creed II, Assasins Creed Brotherhood, Assasins Creed Revelations, Assasins Creed Liberation, Assasins Creed Unity (low graphics), Need for Speed The Run, Need for Speed World, Call of Duty Ghosts, Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Advanced WarfareDragon Age Inquisition, Test Drive Unlimited 2

APLICATII: Adobe Photoshop CC 2014, Adobe Premiere CC 2014, Adobe After Effects CC 2014, Adobe Media Encore, Adobe Encore CS 6

Spune-mi ce vrei sa faci cu calculatorul tau si iti trimit pe e-mail configuratia ideala!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.