Despre Digi Mobil Optim de la RDS

296be14fc0Va spuneam in aprilie cum ca inca astept stick-ul de la RDS, telefonul fix, tableta. Am primit SMS ca tableta ma asteapta la unul din punctele de prezenta. Tot in aprilie va spuneam ca Gigel care a venit la usa nici nu stia ce tablete se ofera, eu am ales tableta Allview City+ datorita procesorului mai puternic, rezolutiei mai mari, memoriei flash… dar Gigel nu a a inteles si a bifat Tableta 3G Allview AX4 Nano. Fiind gratis, am acceptat si m-am impacat cu ideea ca Gigel e un mic Dorel.

Sarim peste partea cu statul la rand o ora, proasta organizare a celor de la RCS-RDS, nesimtirea unor oameni ce au preferat sa nu stea la rand, operatoarele care tastau ca si cum ar fi prima oara, o singura imprimanta pentru 4 operatori care se bloca la fiecare 4 pagini printate, sarim si mergem mai departe.

Dupa o ora de asteptare ca sa ridic o tableta am zis sa fac si un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, bineinteles ca operatoarea a dat putin ochii peste cap ca i-am dat de munca, am ignorat si i-am solicitat si portarea numarului din Orange Prepay in reteaua Digi. Zis si facut. Am luat tableta, cartela 3G pentru tableta si cartela Digi pentru telefonul mobil. Nu are rost sa va spun despre tableta, e gratuita, se misca bine, dar un smartphone cred ca e mai potrivit, singurul avantaj la o tableta ar fi ecranul mare.

Am sa va spun despre DIGI MOBIL OPTIM NELIMITAT, abonamentul ales de mine. Am solicitat portarea din Orange Prepay in Digi pentru ca: ma trezeam fara minute si credit pentru ca uitam sa imi reincarc, ramaneam fara minute nationale, in casa semnalul nu depasea 3 linii, daca ma miscam se intrerupea convorbirea.

e68622875eAVANTAJELE ABONAMENTULUI DIGI OPTIM NELIMITAT:

 • in primul rand pretul: 10 EURO (5 euro discount ca sunt abonat digi tel si cablu)
 • nu uit sa achit factura, vine lunar pe e-mail
 • minute nelimitate in orice retea nationala/internationala
 • indiferent de unde sun, nu trebuie sa imi reincarc cartela pentru ca nu am minute
 • internet de mare viteza (nu am testat)
 • semnal in casa, se aude perfect, nu se intrerupe

DEZAVANTAJELE ABONAMENTULUI DIGI OPTIM NELIMITAT

 • lipsa semnalului 3G de la Digi in foarte multe zone, inclusv in casa, nici pe tableta nici pe mobil nu functioneaza internetul pentru ca intra semnalul 3G de roaming, cei de la RDS promit ca incepand cu luna Iulie se va rezolva
 • cand se face trecearea la semnalul Digi la roaming se intrerupe convorbirea, am rezolvat aceasta problema limitand reteaua la 2G, astfel am semnal peste tot, fara intreruperi
 • zero sms-uri, orice sms trimis este taxat
 • ca sa pot verifica cost control trebuie sa fiu in reteaua Digi, nu roaming
 • casuta vocala e contra-cost (0,012 Euro (cu TVA) / minut)
 • apelul video este disponibil doar in reteaua Digi, nu si in roaming

In concluzie sunt multumim si astept luna iulie pentru traficul de date in roaming.

2 Comments on “Despre Digi Mobil Optim de la RDS”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.