Despre jocurile online

daFenomenul MMO pare sa se nu se mai opreasca si in fiecare zi mii de oameni isi fac noi conturi in jocuri celebre gata sa se alature altor impatimiti ai genului in noi aventuri. Prescurtarea MMO vine de la Massive Multiplayer Online si cele mai populare sunt cele RPG sau mai exact Role Playing Game. Aceste jocuri online de tip multiplayer aduc un factor social in plus jocurilor deoarece toti care interactioneaza intre ei pe taramuri magice din jocuri online disney sunt oameni reali.

Toti cei plictisiti de vietile lor monotone se pot elibera de stres intr-o lume fantastica alaturi de prietenii lor. Intr-un MMO toata lumea poate sa fie un razboinic temut de toti sau un vrajitor puternic. Aceste joculete sunt populare in zilele noastre si in fiecare zi milioane de oameni se logheaza in conturile lor. Cel mai popular dintre toate jocurile este probabil World of Warcraft care are cel mai mare numar de abonati in momentul de fata. Blizzard a vazut potentialul jocurilor mmo inca de pe vremea lui Everquest si au profitat de faptul ca aveau deja suficient lore in povestea din Warcraft pentru a creea un spatiu captivant pentru toti fanii fantasy. Jocurile MMO isi au radacinile in jocurile boardgames table top cum ar fi Dungeoun and Dragons. Acum desigur ca puteti juca jocuri noi 3D Dungeouns and Dragons dar mai demult se jucau cu zaruri si pioni. Jocurile MMO tot timpu incurajeaza socializarea intre jucatori si de aceea multe quest-uri au nevoie de o echipa de 5 jucatori pentru a fi trecute. In acest fel fiecare persoana e nevoita sa isi caute prieteni in joc pentru a putea avansa mai departe.

Sistemul de a avansa e bazat pe nivele asa ca, cu cat faci mai multe quest-uri cu atat vei avea un character cu level mai mare. In aceste lumi magice veti putea gasi diferite armuri si arme in asa fel incat sa va faceti personajul original si usor de distins fata de celelalte. Te poti exprima liber si direct prin felul in care arata personajul tau si iti poti alege abilitatile speciale in functie de preferinte de asemenea.

Dupa succesul inregistrat de Blizzard cu World of Warcraft tot mai multi developeri s-au indreptat spre industria MMO printre care ii amintim in special pe Bethesda care a ales sa transpuna lumea magica Tamriel in The Elder Scrolls Online. Va ajunge oare la nivelul lui World of Warcraft? Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.