Despre masajul erotic tantra

Ce este de fapt masajul erotic tantra sau tao?

Masajul erotic tao poate fi considerat o terapie corporala care încorporeaza printre tehnicile sale un amestec de echilibru si experiente senzuale unice.Prin masajul tantric ii veti oferi corpului, mintii si spiritului o stare de echilibru si armonie.

Masajul tao nu este un masaj erotic cu finalizare, astfel ca clientii care apreciaza acest tip de masaj sunt diferiti.

O experienta senzuala erotica unde scopul principal este relaxarea si pastrarea energiilor sexuale pentru viata de zi cu zi.

Saloane de masaj erotic

Pentru a intra in legalitate, fiind totusi o activitate legala, aceste saloane de masaj erotic s-au inregistrat legal ca firme ce functioneaza in domeniul in activitatilor de tip spa.

Multe saloane inca mascheaza activitati de prostitutie dar, cum va spuneam, exista si saloane decente care practica masajul erotic fara finalizare. Aceste saloane au preluat informatiile, s-au documentat intens din sute de carti scrise despre masajul tantric si energiile sexuale. Fetele care practica masajul tantric au experienta atat teoretica cat si practica, invatand unele de la altele tehnici complexe de msaj senzual.

Recomandari finale despre masajul tantric

In concluzie masajul erotic ofera efecte benefice nebanuite si va recomandam sa vizitati macar unul si sa ne spuneti ce parere aveti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.