Despre mine

1453297_1005395149477168_6186596534778073901_nNumele meu complet este Durai Adi Constantin. M-am nascut in luna martie, ziua a 14-a ca si Albert Einstein, coincidenta… De cand eram mic si pana in prezent mi s-a spus in multe feluri: Brutus, Edi, Durica ca intr-un final sa mi se spuna Adi.

Sunt videograf la CLIPO VIDEOGRAPHY , in timpul liber sunt fotograf amator. Pentru detalii, ma puteti contacta folosind pagina dedicata, contact.

Primul site l-am avut undeva in anul 2002 pe platforma home.ro, pentru cei ce isi amintesc acel “site builder” online. Mai tarziu am trecut pe lx.ro unde am detinut site-ul prin.iad.ro, primele mele venituri din online. La vremea respectiva, Google Adsense platea bine :). Tot pe acel site faceam blogging fara sa stiu cum se numeste. Trebuia sa scriu ceva sa intre lumea sa bage click la reclame, nu? Mai tarziu am trecut pe platforma romaneasca ablog.ro unde am detinut blogul ihave.ablog.ro ce a fost sters din cauza incalcarii unor termeni si conditii (rasism, injurii). Eram inca la liceu! Da stiu… nu e o scuza! 🙁

In prezent fac blogging pe lunaviteb.com. Site-ul e vechi, primele articole au aparut prin 2007. Aveam o comunitate mica de bloggeri ce publicau guest post-uri. Datorita unui hosting prost am pierdut foarte multe articole. Important e ca acum am backup zilnic si suport tehnic 24/24. Acum nu cade niciodata!

LunaViteB nu reprezinta o sursa de venit principala. Din activitatea de freelancer obtin un venit lunar decent insa din veniturile de pe reclame mai cumpar si eu cate ceva, nu ma deranjeaza daca dati click pe reclame si faceti cumparaturi pe site-urile recomandate 😀

Pe blog o sa gasiti articole scrise si de alte persoane ce au platit sau nu pentru un cont. Pentru barfe, sunt mereu online, folositi pagina de contact.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.