Despre tocmeala

tocmeli.ro

De ceva timp încerc să-mi cumpăr un televizor, unul second-hand pentru bucătărie dar nu găsesc nimic la un preț rentabil. Nu l-aș vrea nou, mă mulțumesc cu unul second-hand. Am pretenția ca acesta să fie mic și plat, spațiul din bucătărie nu-mi permite mai mult. Mi-am găsit televizorul dorit pe un site unde am avut ocazia să mă tocmesc cu vânzătorul!

E un site ce oferă posibilitatea de publicare de anunțuri gratuite (tocmeli.ro) Nu știu cine din echipa Tocmeli.ro a ales numele pentru domeniu, este un cuvânt bine ales și chiar are legătură cu anunțurile și faptul că utilizatorii se pot tocmi la preț (tocmeală, tocmeli, s. f. 1. Discuție, tratative purtate pentru stabilirea prețului unei mărfi; târguială. 2. Învoială, acord, convenție. ), spre deosebire de un alt site ce și-a ales un nume ușor de reținut dar fără nicio legătură cu site-ul propriu-zis: tocmai.ro (tocmai, adv. 1. În mod exact, precis. 2. Abia, chiar atunci.)

Pe lângă oferte la televizoare puteți găsi produse din toate categoriile: Abonamente telefoane, Accesorii GSM, Moda, Animale, Accesorii auto, Bauturi, Carti, Ceasuri, Handmade, Ochelari, Muzica, Motociclete, Imobiliare și multe altele.

Dacia Solenza

La anunțuri auto am găsit o ofertă foarte bună pentru o Dacia Solenza cu GPL, geamuri electrice, aer conditionat. Îmi amintește de un fost coleg, deținător de Solenza ce vă poate confirma că e o mașină foarte bună și merită o tocmeală.

Am adăugat site-ul tocmeli.ro în Favorites pentru că am de gând să-mi deschid un magazin online, mai ales că la ei e gratuit, rapid și ușor! În plus, mă autentific cu contul de pe Facebook! 🙂

Așadar, vă invit să răsfoiți și voi paginile simple și elegante și să vă tocmiți cu spor pentru produsele dorite!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.