Digi mobil Optim nelimitat E LIMITAT la 3000 de minute!

Pentru cei care nu stiau de abonamentele de la RCS-RDS, Digi Optim Nelimitat (la doar 10EURO) va spun eu. EXISTA DOAR CU NUMELE!

RDS LIMITEAZA SERVICIILE NELIMITATE!

Conform DEX, NELIMITÁT, -Ă, nelimitați, -te, adj. Care nu are limite; imens, nemăsurat. – Pref. ne- + limitat.

Conform RCS-RDS “Un consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului

Notificarea intreaga: “Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata despagubirii. Va multumim!”

digi-mobil1Adica.. MUIE RDS!

3 Comments on “Digi mobil Optim nelimitat E LIMITAT la 3000 de minute!”

  1. Asa este, am primit si eu aceeasi notificare, cred ca se incadreaza la capitolul inselatorie, pacaleala, etc.. si care ar putea avea castig de cauza in instanta, sau cel putin desfiintarea/redenumirea abonamentului din nelimitat in x minute internationale.
    Probabil ala cu capul mare de la RDS care a gandit abonamentele nelimitate respective nu a mai gandit prea mult si din perspectiva ca atunci cand ii oferi omului un serviciu vor fi cel putin cativa care il for folosi full.
    Probabil in aceasta situatie s-au gasit acum cand foarte multi au ridicat numarul de minute vorbite international mult peste asteptari, iar acum decat sa isi sustina reclama si sa isi asume cheltuielile prefera sa schimbe campania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.