Facem putina curatenie?

shutterstock_368560784Cand vine vorba de curatenie, probabil cele mai multe persoane au o reticenta, fie ca este vorba de lipsa timpului acordat acestui serviciu, fie ca pur si simplu nu se simt confortabil atunci cand trebuie sa faca acest lucru. De aceea, cand ziua de curatenie se apropie, este bine sa ne gandim la varianta cea mai eficienta si varianta care ne satisface cel mai bine nevoile. De ce sa ne gandim la „ziua de curatenie” ca la o zi pierduta? Putem apela la o firma care presteaza aceste servicii, iar curatenia nu va mai fi un lucru banal pentru noi.

Premier Cleaning este o firma de curatenia care iti ofera diferite servicii, printre care Curatare canapele si fotolii, Curatare mocheta, Curatenie birouri, Curatenie la domiciliu, Curatare si spalare covoare. Fie ca este vorba de curatenie la tine acasa sau la birou, firma Premier Cleaning se va ocupa ca locul in care iti desfasori activitatea si iti petreci cea mai mai parte a timpului sa arate impecabil.

Stim cat de costisitor poate deveni procesul de curatare, atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere financiar. De aceea, noi venim in ajutorul tau cu solutia perfecta pentru a scapa de aceasta grija.

Activitatea de spalare canapea ni se va parea usoara la inceput, insa ne poate aduce multe neplaceri. In primul rand, din cauza volumului aceasta poate fi foarte greu de mutat/miscat/scos afara. In al doilea rand, materialul din care este confectionata necesita o atentie deosebita pentru a nu risca deteriorarea acesteia sau decolorarea ei. Si in al treilea rand, canapeaua este o sursa incontestabila de praf, de aceea trebuie curatata cu griaj pentru a evita depunerea prafului pe alte obiecte din casa.

Premier Cleaning este firma care se va ocupa de „spalare canapea” folosinf solutii speciale pentru a indeparta petele si pentru a mentine intacta culoarea canapelei, dar si pentru a evita o eventuala deteriorare a materialului din care aceasta este confectionata. Solutiile folosite de noi vor indeparta nu doar impuritatile si petele, ci si mirosul neplacut care poate persista mult timp.

Totodata, murdaria care se afla pe canapea va fi indepartata in totalitate, nu doar la suprafata. Primul proces de „spalare canapea” este indepartarea prafului folosind un aspirator, dupa care urmeaza procesul de spalare, stergere si indepartarea petelor. Canapeaua va ramane ca noua.

Aceste metode nu sunt singurele, insa fiecare metoda are un grad mare de eficienta, iar rezultatele pot fi remarcate imediat. Pentru ca traim intr-o era moderna, ne-am adaptat modalitatea de lucru si am adus in cadrul serviciilor prestate de noi si metoda de injectie-extractie. Folosind aceasta metoda, rata de indepartare a petelor este de 99%, astfel canapeaua va capata aspectul curat si nou pe care l-a avut in momentul achizitionarii.

Fie ca vorbim de curatenia la birouri sau curatenie la domiciliu, fie ca aveti nevoie de curatare sau spalare covoare, canapele sau mocheta, cea mai buna si rezonabila solutie este o firma de curatenie care sa satisfaca aceste nevoie. Premier Cleaning este solutia pentru momentul in care se apropie „ziua de curatenie”. Nu ezitati sa ne contactati, iar noi va punem la dispozitie cele mai bune servicii de curatenie.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.