Hoții de buzunare

Mă aflam în autobuzul 30 barat din Iași, din Păcurari urcă patru persoane. Toate băbuțele își strâng portofelele și gențile la piept, moșnegii își iau sacoșele în brațe.

Doi tineri stau înghemuiți în ușă, că așa-i pe la noi cu abonamentele astea gratuite de la Primărie… au dreptul să se plimbe cu autobuzul cât vor ei, să țipe să te dai să stea ei pe scaun, să se împingă să urce/coboare primii, etc. Câți dintre voi ați observat aceeași moșnegi în autobuz indiferent de oră?

Să revenim la cei doi tineri. Stăteau îngrămădiți în ușa din spatele autobuzului, când unul dintre cei patru îi bagă mâna în buzunar unuia dintre ei. Bineînțeles că nu au observat nimic, continuă să vorbească între ei liniștiți.

La un moment dat tânărul furat se trezește cu o palmă în cap, se întoarce brusc și… când îl vede pe țigan :

– Da.. s-a întâmplat ceva?

-(dându-i carnetul de student sustras din buzunar) Uăi, degeaba ești deștept și cu facultate dacă te fură un prost fără carte!

Și așa e! Mulți cu facultate se dau deștepți, care mai de care se dau mari manageri, când proștii fără carte ne conduc nouă țara. Tetatet – între profesioniști

7 Comments on “Hoții de buzunare”

  1. @tudy: I-a luat doar carnetul de student din buzunar, portofelul probabil era în alt buzunar sau nu avea. Dacă era și portofelul nu îi înapoia nimic.

  2. Daca avea carnet de student nu putea sa aiba portofel sau daca avea era gol, cu banii din portofel isi platise facultatea…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.