inFIT.ro – pentru sanatate

De mult timp caut un site unde să găsesc toate informațiile în legătură cu greutatea ideală, metode de slăbire și menținerea greutății. Nu pentru mine, pentru iubita mea logodnică, ce are o problemă cu mâncatul din cauza mea. Îmi place să o tachinez spunându-i că e grasă, deși nu e. Și ține diverse cure, nu mânâncă seara, și așa mai departe.

Ei bine, trăiască internetul! Am dat de un site ce cuprinde calculatoare nutrițioanle, exerciții fitness, rețete culinare, etc. Pe inFIT.ro am găsit informații utile despre câteva produse de slăbit, precum și metode de slăbit. Iar calculatorul ce arată greutatea ideală e perfect pentru logodnica mea, așa va vedea că e prea slabă 🙂

La secțiunea Exerciții am citit despre bazele fitness-ului, zumba, taebo și step aerobic și mi-am dat seama că eu nu fac deloc mișcare, măcar 10 flotări dimineața de aș face tot mi-ar prinde bine.

În secțiunea Sănătate și frumusețe veți găsi metode pentru a putea scăpa de acnee, despre procesul de detoxifiere, despre cum să îți menții părul sănătos și videoclipuri cu masaje kinetoterapeutice.

Ultima secțiune a site-ului este cea ce cuprinde mai multe Calculatoare, pe care le-am și testat.

Calculator al pierderii în greutate: completezi greutatea curentă și greutatea la care vrei să ajungi precum și numărul de calorii la care vei renunța, prin diete, exerciții (despre care am vorbit anterior: zumba, taebo sau alte sporturi: biciclism, înot, etc). Calculatorul îți va afișa când vei ajunge la greutatea dorită.

Raportul dintre talie și șolduri: completezi dimensiunile șoldului și a taliei iar calculatorul îți va arăta raportul dintre acestea. Ideal e să fie mai mic de 0.8 în cazul femeilor și mai mic de 1 în cazul bărbaților.

Calculatorul activității fizice: un calculator foarte interesant și util. Completezi vârsta, sexul, greutatea, înălțimea, durata zilnică a exercițiilor fizice și vei primi numărul de calorii arse în timpul exercițiilor fizice dacă: mergi pe bicicletă, mergi pe jos, alergi, înoți, mergi la sală sau practici alte sporturi.

Alte calculatoare: Calculatorul ratei bătăilor inimii, Calculator al greutății ideale, Calculator ce îți va arăta cât te vei îngrășa în timpul sarcinii, Calculator calorii alăptare, Calculatorul al procentului de grăsime din organism, Calculator al nutrienților din dieta ta, Calculator al creșterii în greutate, Calculator de calorii – câte calorii consumi și Calculatorul al indicelui de masă corporală.

Ceea ce m-a atras la acest site e secțiunea Experții noștri, unde, în calitate de cititor poți pune o întrebare iar niște experți în domeniu îți vor răspunde. Au experți în Kinetoterapie – Ioana Macaru și în Fitness – Ioana Chiriliciuc.

Eu am rămas cu gândul la rețeta de cremă de zahăr ars pe care probabil, o voi ruga pe logodnica mea să o preapare.

Vă mai las pe voi să descoperiți secțiuni ale site-urilor și alte informații utile.

Site-ul are și un câmp RSS la care vă puteți abona pentru a fi la curent. În caz de nu știți ce e câmpul RSS, puteți să îi urmăriți pe Twitter sau pe Facebook.

Aștept comentariile voastre.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.