Blog, Recenzii

Keep an open mind!

Hello, curly-girl is back! După o lungă absenţă m-am hotărât să scriu un review despre aeroporturile din România, alegând pe cel din Băneasa şi pe cel din Cluj.

Ţin să menţionez că am plecat la drum cu idei preconcepute, optând pentru Bucureşti. Deşi calitatea aeroportului lasă de dorit, mă gândeam la faptul că bucureştenii sunt mult mai ospitalieri. Wrong idea! Pe lângă faptul că mi-am aşteptat bagajul o oră şi jumătate, oamenii călcându-se în picioare pentru a fi cât mai în faţă, personalul aeroportului nu schiţa nicio grimasă.

Neavând de ales, pentru ultimul meu zbor am apelat la aeroportul din Cluj. Am plecat de acasa ştiind că accentul meu moldovenesc mă va trăda şi ca voi avea de pierdut. Însă, „niciodată socoteala de acasa nu se potriveşte cu cea din târg”. Am dat peste nişte clujeni dornici de a ajuta. Primul lucru care m-a surprins plăcut a fost faptul că am dat peste un taximetrist care nu m-a plimbat prin tot oraşul, ştiind că nu sunt din zonă; şi-a văzut de treabă şi, din contră, a ales drumul cel mai scurt. În al doilea rând, aeroportul din Cluj arată FENOMENAL! Au magazine de tot felul, de la parfumerie si cosmetică până la produse alimentare, iar ospitalitatea este la ea acasa. Având întârziere de trei ore din cauza furtunilor din Italia, compania Wizz Air nu numai că şi-a cerut scuze de câteva ori, ci ne-au oferit şi ceea ce aveam nevoie pentru a trece si peste respectivele ore.

Pentru ospitalitatea de care au dat dovadă şi pentru calitatea aeroportului, clujenii şi-au câştigat respectul meu!3 comentarii

  1. Adi Durai 26 iunie 2012 at 19:28 -  Răspunde

    Numai 3 poze? Ia mai cauta ca parca mai aveai 🙂

  2. Irimia Roberta Carla 26 iunie 2012 at 23:37 -  Răspunde

    Le ai tu…ca eu nu pot sa le pun…mi le trimiti tu:*

  3. cristi 14 iulie 2012 at 21:26 -  Răspunde

    aeroportul din otopeni e mult mult mai mare si mai frumos

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook