Lansare lampioane – Palas IASI

Palas Iasi - 2 iunie 2012Ieri am iesit putin la o plimbare pana la PALAS IASI ca toata lumea m-a innebunit dinainte de marea deschidere.

Nu ma asteptam sa arate atat de bine. Un parc foarte frumos, amenajat foarte bine, fantana arteziana, apa curgatoare pe scari… toate creand un efect superb. Dar si costurile au fost pe masura, peste 260 milioane de euro.

Din pacate romanilor le place sa testeze durata de viata a parcului si au inceput deja sa arunce gunoaie la intamplare, sa schimbe semnele de indicatie de pe stalpuri si sa se suie pe banci sau obiectele decor.

Se pare ca ieri, 2 iunie 2012, Palas Iasi a organizat un eveniment de lansare a lampioanelor pentru a intra in Cartea Recordurilor. Au fost foarte prost organizati si dezinformati. Lumea a inceput sa lanseze lampioane la ora 21:00 pentru ca asa credeau ei. Pana la urma au reusit si au intrat in Cartea Recordurilor lansand peste 12000 de lampioane in 10 minute.

Va las mai jos sa vizionati ce am filmat si pozat ieri, inainte, in timpul si dupa lansarea de lampioane.

 

Video – LANSARE LAMPIOANE – 2 IUNIE 2012 – CARTEA RECORDURILOR

 

 

Video – DUPA LANSAREA LAMPIOANELOR – PARCUL PALAS IASI

 

 

Galeria foto:

Astept pozele voastre… 🙂

2 Comments on “Lansare lampioane – Palas IASI”

  1. da a fost ceva de-a dreptul impresionant ce sa zic…mai rar vezi asa ceva pe la noi…felicitari mr. Durai pentru poze si filmulete 😉

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.