Noi conditii de utilizare Facebook

 

facebook noi termeni si conditii de utlilizareActualizarea condițiilor de utilizare și a politicilor noastre: te ajutăm să înțelegi cum funcționează Facebook și cum poți controla informațiile tale
Noțiuni de bază despre confidențialitate
Noțiunile de bază despre confidențialitate oferă ghiduri interactive pentru a răspunde la întrebările cele mai frecvente despre modul în care poți controla informațiile tale de pe Facebook. De exemplu, poți afla despre ștergerea etichetelor, ștergerea persoanelor din lista de prieteni și blocarea unei persoane, și despre cum să alegi o audiență pentru fiecare dintre postările tale. Aceste informații sunt disponibile în 36 de limbi.
Împreună cu opțiunile de confidențialitate, notificarea care apare atunci când postezi pentru public și selectorii de audiență simplificați, Noțiunile de bază despre confidențialitate reprezintă cea mai recentă măsură pe care am luat-o pentru a ne asigura că știi exact pentru cine anume devine disponibil conținutul pe care îl publici.
Cum te ajutăm să obții mai mult de la Facebook
În fiecare zi, aplicațiile și serviciile noastre sunt folosite de utilizatori pentru a se conecta cu persoane, locuri și lucruri care îi interesează. Actualizările din politicile noastre reflectă produsele noi la care am lucrat pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a Facebook. De asemenea, explică modul în care funcționează serviciile noastre, într-o manieră mai ușor de înțeles. Iată câteva idei principale:
  • Descoperă ce se întâmplă în jurul tău: Actualizăm politicile noastre pentru a explica modul în care obținem informații despre locație, în funcție de caracteristicile pe care le utilizezi. Milioane de persoane adaugă în fiecare zi vizite din locurile lor preferate și folosesc funcții opționale, cum ar fi Prieteni din apropiere (momentan disponibilă doar în anumite regiuni). Lucrăm la modalități de a-ți afișa cele mai relevante informații, pe baza locului în care te afli și a activităților prietenilor tăi. De exemplu, în viitor, dacă vei decide să arăți locația în care te afli, s-ar putea să vezi meniuri ale restaurantelor din apropiere sau actualizări postate de prietenii tăi care se află în zonă.
  • Fă cumpărături mai ușor: În anumite regiuni, testăm un buton „Cumpără” care ajută utilizatorii să descopere și să cumpere produse fără să iasă de pe Facebook. De asemenea, lucrăm la modalități noi de simplificare a tranzacțiilor.
  • Găsește informații despre confidențialitatea pe Facebook exact atunci când ai nevoie de ele: Pentru a le face mai ușor de accesat, am mutat sfaturile și sugestiile în Noțiuni de bază despre confidențialitate. Politica noastră de utilizare a datelor este mai scurtă și mai clară, fiind mai ușor de citit.
  • Înțelege cum folosim informaţiile pe care le primim: De exemplu, folosim informațiile despre dispozitiv pentru a optimiza experiența ta pe mobil, cum ar fi informațiile despre baterie și despre intensitatea semnalului, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că aplicațiile noastre funcționează bine. Solicităm permisiunea de a utiliza locația telefonului tău atunci când oferim funcții opționale, cum ar fi vizitele sau adăugarea locației tale în postări.
  • Află cum lucrează împreună familia de companii și aplicații Facebook: În ultimii ani, Facebook a crescut și dorim să ne asigurăm că știi totul despre familia noastră de companii, aplicații și servicii. Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare. De exemplu, dacă nu-ți mai poți accesa contul de Instagram, poți folosi informațiile de conectare la Facebook pentru a-ți recupera parola. Nicio prevedere din actualizările noastre nu modifică angajamentele luate de Instagram, WhatsApp și alte companii pentru a proteja informațiile tale și confidențialitatea ta.
  • Informaţiile tale și publicitatea: Uneori, oamenii au întrebări în legătură cu modul în care informațiile lor sunt oferite promotorilor. Aceste actualizări nu schimbă nimic: ajutăm promotorii să afișeze reclame relevante utilizatorilor, fără a le spune cine ești. Află mai multe despre reclame și despre cum poți stabili ce reclame ți se afișează.
Reține că setările tale de pe Facebook nu se vor modifica, iar unele dintre funcții sunt disponibile doar în anumite regiuni. De exemplu, sugestiile de etichete sunt disponibile numai în afara Canadei și a Uniunii Europene.
Vei avea mai mult control asupra reclamelor
Unii dintre utilizatori ne-au transmis că le este greu să controleze tipurile de reclame pe care le văd, atunci când folosesc mai multe dispozitive și browsere. În trecut, dacă aplicai opțiunea de renunțare la anumite tipuri de reclame de pe laptopul tău, era posibil ca respectiva opțiune să nu se aplice pentru reclamele de pe telefon. Știm că multe persoane folosesc mai mult de un telefon, o tabletă sau un browser pentru a accesa Facebook, deci ar trebui să fie disponibilă o singură opțiune care să se aplice pentru toate dispozitivele.
Iată de ce Facebook respectă alegerile pe care le faci în legătură cu reclamele pe care le vezi, pe fiecare dispozitiv. Poți să aplici opțiunea de a renunța să mai vezi reclame pe Facebook pe baza aplicațiilor și a site-urilor pe care le utilizezi, prin intermediul Digital Advertising Alliance. De asemenea, poți aplica opțiunea de renunțare folosind controalele de pe iOS sau Android. Când ne comunici că nu dorești să vezi aceste tipuri de reclame, decizia ta se aplică automat pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizezi pentru a accesa Facebook. De asemenea, în prezent facem disponibile Preferințe pentru reclamele în mai multe țări, începând cu Australia, Canada, Franța, Germania, Irlanda și Marea Britanie.
Aceste actualizări vor intra în vigoare pe 1 ianuarie 2015. Ca de obicei, feedback-ul tău în legătură cu politicile noastre este binevenit.

Sursa: facebookmail.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.