Nu mai folositi random.org pentru concursuri!

random.org-reemwinnerObserv pe internet foarte multe concursuri unde castigatorul este tras la sorti cu random.org. Nu am vazut la nici un concurs scris ca va fi extras cu generatorul Premium de la Random.org care costa $4.95.

Motivul pentru care nu este folosit nu e pretul, sa dai 15 lei pe langa premiul in valoare de 300 lei e o nimica toata. Problema e ca Generatorul Premium nu poate fi “trucat”.

 

Toti organizatorii ce ofera premiul prin tragere la sorti cu ajutorul random.org filmeaza ecranul cu un program de “screen capture” pentru a dovedi ca extragerea s-a efectuat corect si cinstit. Nu e deloc greu sa filmezi pana cand numarul dorit este extras si sa tai cele nedorite. Nu vreau sa detaliez, dar pot dovedi oricand acest lucru.

Daca motivul pentru care nu este folosit generatorul premiul de la random.org il reprezinta costul, atunci va pot recomanda alte servicii gratuite:

    • Daca numarul de participanti nu depaseste 100, folositi cu incredere tragerilasorti.ro / randomwinners.com– un serviciu romanesc folosit de foarte multe “nume mari” precum eMAG.
    • Daca numarul de participanti depaseste 100, folositi cu incredere un ticket la randomresult.com – introduci participantii, alegi data extragerii si faci public ticket-ul cu cel putin o zi inaintea extragerii.
    • UPDATE: Daca numarul de participanti nu depaseste 100, folositi randompicker.com – iti faci cont gratuit, adaugi conditiile, premiile si faci extragerea. Cel mai probabil voi renunta la randomresult.com pentru concurs si voi folosi randompicker.com.

Daca mai stiti alte site-uri foarte bune pentru extrageri, lasati un comentariu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.