O scrisoare gasita…

scrisori.netCandva, scopul plicurilor din cutia poştală nu era doar pentru a transporta facturi şi reclame, ca azi.  În lipsa internetului şi a telefonului, comunicarea prin scrisori isca furtuni de emoţii.

Timbrate şi trimise la distanţă, sau doar strecurate discret într-un buzunar, sub pernă, într-o carte, pe sub vreo uşă, ori transmise printr-un amic, scrisorile dăinuiau peste ani.

Azi, parcurgi acest protocol în câteva secunde trimiţand un SMS.

Şi totuşi, când ai de spus mai mult de 3 fraze, să-ţi exprimi sentimentele, iar varianta unei confruntări reale nu-i chiar optimă, o scrisoare poate salva multe relaţii, de orice fel. Chiar dacă o trimiţi pe e-mail, tot scrisoare e!

images

Ai libertatea de a folosi serviciul specializat de scriere pentru orice gen de scrisoare. Şi nu numai scrisori. Poate ai nevoie de un articol, un discurs, o recenzie, ori de un eseu? Scrisori.net oferă textele necesare, garantând originalitatea lor. La preţuri modice!

3 Comments on “O scrisoare gasita…”

 1. “…Daca eu as muri, voi ati fi singurii prosti de pe Pamant…”, citat din clasicul Adi Durai. Răspuns:
  Nu, amice, am fi exact la fel ca şi până acum, m-ai puţin cu un prost, care tocmai a murit! Sau e pe cale să moară… interogativ! Prostul dacă nu-i fudul, nu se simte prost destul!

  1. Ai inteles bine citatul, nu inteleg de ce te contrazici ca prostul.
   “Am fi exact la fel ca si pana acum” – adica ati ramane la fel de prosti, nici mai mult, nici mai putin
   “m-ai putin cu un prost” – nu e mai prost ca tine, scuze, “m-ai prost”.

   Iar incheierea “Prostul daca nu-i fudul, nu se simte prost destul!” ti se potriveste de minune.

   Nu mai comenta citate ale clasicilor si nu te mai da “amic” de-al lor. Is prea prosti pentru intelectul tau iar comentariile de joasa speta nu-si au locul pe blogul meu.

   Multumesc si numai bine, scuze, “num-ai bine”!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.