Out! Un nou serviciu LunaViteB

Pentru internautii care detin un site, am pus la dispozitie un nou serviciu gratuit!

Acesta se numeste Out!url si asa cum cred ca v-ati dat seama nu face altceva decat sa micsoreze un link care vi se pare prea lung… oare?

La descriere eu i-am pus Hide your links! I-am ales aceasta descriere pentru ca i se potriveste de minune. Daca doriti link-uri micsorate folositi site-urile cunoscute deja de voi. Out!url nu poate sa micsoreze prea mult… el este un link lung: http://out.lunaviteb.com ! Eu am instalat acest script pentru ca mi-am dorit ca atunci cand pun un link extern pe site sa-l “ascund” cumva. De exemplu, daca vreau sa recomand un laptop prin serviciul ProfitShare de la eMAG, in loc sa pun link-ul ala “lung” si care incepe cu profitshare.emag..// voi putea pune un link de forma out.lunaviteb.com/numelaptop.

Daca doriti sa-l testati, dati un click pe:

out.lunaviteb.com/kurtmann.

Pot sa las ca link-ul sa fie creat automat sau pot sa-l personalizez dupa bunul plac. De asemenea pot sa-l parolez! Astfel doar cei ce stiu parola pot accesa link-ul respectiv. Pot sa-i limitez numarul de accesari sau sa ii pun o data de expirare.

Daca va pricepeti, pe pagina API veti gasi instructiuni despre implementarea acestuia pe paginile voastre! Gratuit! Fara reclame!

Daca ma inregistrez, (tot gratis) voi avea acces la toate link-urile create de mine, statistici, voi putea edita oricand setarile acestora.

Asadar, va invit sa accesati Out!url

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.