Precizarea sursei e importanta?

Se pare ca unii au Libertatea de a nu preciza adevarata sursa a informatiilor. In schimb, ca sa nu para hoti, spun ca sursa e anonima. Inteleg ca o sursa sa fie anonima in anumite situatii. Nu si atunci cand titlul ziarului este urmatorul: “Afla secretul trucurilor pe care le-a facut Cristian Gog“.

LIBERTATEA ITI DEZVALUIE  AZI SECRETUL TRUCURILOR FOLOSITE DE CRISTIAN GOG!

Ia uitati sursa informatiilor prezentate in articol: “Libertatea a stat de vorbă cu câţiva magicieni din România care, sub protecţia anonimatului, au acceptat să ne dezvăluie cum a realizat Gog scamatoriile care i-au adus marele premiu de 120.000 de euro.”

Sub protectia anonimatului? Niste magicieni dezvaluie ca trucurile prezentate de Cristian Gog le gasisti pe scribd.com si pe iluzionist-shop.ro? SERIOS? Ma asteptam de la niste magicieni sa nu spuna de unde le poti cumpara sau sa dea link-uri catre alte site-uri unde acestea sunt explicate in detaliu. Asteptam o varianta a lor, sa folosesca cuvintele lor de “magicieni sub protectia anonimatului”.

In primul rand nu cred ca dobitocul/dobitoaca care a scris acel articol s-a uitat la Romanii au Talent. A folosit Google, a dat peste cateva site-uri unde acele trucuri erau explicate de niste “magicieni sub protectia anonimatului” si a scris un articol de prima pagina.

Ce magician ti-a zis tie ca acele inele costa 119 lei si se gasesc pe iluzionist-shop.ro? Magicianul asta?

Desi la inceput sursa e anonima in articol gasim scris: “Cum a făcut, ne explică site-ul trucurimagice.com”

Mi s-ar parea normal sa precizezi sursa pentru fiecare informatie pe care o publici. Am aflat asta de pe site-ul X, nu de la niste magicieni anonimi.

Si inchei cu: “Daca eu as muri, voi ati fi singurii prosti de pe Pamant.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.