Rampa de lansare

logo-300x300Tabără pentru monetizarea pasiunii

Comuna Cristian, Brașov
12 – 15 decembrie 2013

Invitati: Ariel Constantinof, Dalia Golda, Eyal Blecher, Monica Tarța si Camelia Antonescu

Despre “Rampa de lansare”:

Ideea taberei a venit atunci când am observat că oamenii care încearcă să-și monetizeze pasiunea au în comun faptul că se blochează, adesea, într-o problemă peste care ar putea să treacă cu ușurință.

Cu toate astea, blocajul pare să persiste, deși soluția ar putea fi un simplu “Ajută-mă!” adresat unei persoane mai pregătite în acel domeniu.

Am observat că există oameni care nu știu să-și facă un site, deși un site în ziua de azi este indispensabil.
Am observat că există oameni care se blochează în ceea ce ține de contabilitate.

Am observat că există oameni care se blochează atunci când trebuie să-și prezinte, în scris sau oral, pasiunea și respectiv afacerea.

De aceea în “Rampa de lansare” acoperim toate aceste domenii – ca să trecem peste blocaje.

Te vom ajuta să îţi faci un site și o pagină faină de Facebook, pe care vei învăța cum să le folosești ca să aibă și efecte! De asemenea, te vom îndruma să îţi faci niște cărți de vizită arătoase, deși este posibil să nu știi deloc Photoshop.

Vom avea un curs de vorbire în public – căci noi mizăm pe faptul că oricine va veni în “Rampa de lansare” va fi nevoit, în viitor, să urce pe o scenă și să-și prezinte povestea.

În “Rampa de lansare” vom avea chiar și un curs de scriere. Vom avea un contabil alături de noi, pe care-l vom tortura cu tot felul de întrebări.

Fiind prima tabără, vom asculta două povești despre pasiunile monetizate, dar țelul este ca atunci când vom organiza din nou această tabără să te chemăm să prezinţi pasiunea ta monetizată.
7 motive pentru care să participi la tabără:

Credem că există mai mult de 7 motive reale pentru care ar trebui să vii alături de noi la “Rampa de lansare”, dar ne plac cifrele fatidice, astfel că îți prezentăm cel putin 7 motive pentru care să vii alături de noi:

1. Vei cunoaște oameni cu care ai în comun mai multe decât crezi și vei ține legătura cu ei pe viitor.

2. Pe durata celor două zile cei cinci traineri nu-ți vor “da peștele”, ci te vor “învăța să pescuiești”.

3. Formatul taberei va fi unul informal, tocmai ca să ne simțim cât mai confortabil unul alături de celălalt și ca să “scoatem la suprafață” creativitatea din noi.

4. În tabără nu ne vom ocupa de teorie, ci predominant de practică. Ajuns acasă ar mai rămâne doar să-ți urmezi pasiunea, lipsit de blocaje.

5. Cele patru zile de tabără sunt foarte intense, precum o esență puternică ce te va rupe de realitatea de acasă pentru a te pregăti de viața ta de mic antreprenor de după tabără.

6. Vei avea 3 întâlniri (a câte o oră) programate cu Ariel la o săptămână, o lună și 3 luni după tabără – fie în oraș, fie pe Skype – pentru a discuta evoluția proiectului.

7. Vei primi varianta tipărită a cărții “Cartea asta se vinde precum pâinea caldă”. (detalii)

Tariful de înscriere la “Rampa de lansare” este de 990 lei, plătibil în două rate prin transfer bancar.

Dacă vrei să participi te vom ruga să dai un simplu click aici!

Ariel Constantinof

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.