Ratacesc intr-o mina de ganduri

Nu stiu motivul, poate ca a fost soarta sau destinul. Nu stiu, nu-mi pasa. Ne-am intersectat drumurile pur si simplu. E un prieten drag, un prieten al sufletului meu. L-am cunoscut cu multi ani in urma. Nu pe el, ci munca sa. L-am ascultat de cand exista Nu Acum si Folkustic 1, 2, 3 si 4, unde el canta alaturi de Lucian. Mi-a dat sa mananc, nu mie, ci sufletului meu. Nu cred ca sunt singurul ce s-a hranit, ce si-a hranit sufletul ascultandu-l pe el. El deschizandu-si bratele si strangandu-ne tare cu muzica sa. Dintotdeauna i-a placut sa daruiasca, nu din chitara, nu din voce ci direct din suflet. E superb sa-ti hranesti sufletul direct din bucatarie, fara intermediari, fara comisioane, fara TVA si cel mai important fara aditivi.

Fie il ascultam pe Valy Boghean, fie pe Lucian Darie, sau in aceasta seara pe Dinu Olarasu.. intotdeauna era prezent si el. Era acolo sa daruiasca, nu sa primeasca. Si nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele lui, cuvintele noastre, cei ce l-am cunoscut si ne-am hranit cu el. As vrea sa spun ca e delicios dar nu suna bine, asa ca am sa scriu ca e delicios dar nu am sa o spun niciodata.

Da dragilor, e delicios, are toate ingredientele necesare. Nu vi le spun, va las sa le descoperiti.

paul arva - mina de ganduri

A scris si doua carti. Pe una din ele am citit-o, de mai multe ori. Nu o data, nu de doua ori.. ci de mai multe ori. De fiecare data descopeream lucruri noi. Si-a gasit un nume bun: ”Mina de ganduri”. Cartea e ca o mina in care sapi iar de fiecare data gasesti ceva nou. Azi am sa citesc si primul volum. Da stiu, am inceput cu a doua mina de ganduri… ordinea e mai putin importanta… dupa ce citesc prima mina… o recitesc pe a doua. Sunt convins ca voi mai descoperi ceva nou… poate un diamant!

Este imposibil sa nu te regasesti in mina de ganduri… Eu deja ratacesc intr-o mina de ganduri.

Multumesc, Paul Arva!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.