RDS ameninta cu deconectari pe toti clientii!

wp_ss_20150105_0001In perioada urmatoare RCS&RDS vor efectua deconectari. Au avut grija sa ma anunte printr-un sms si sa ma roage achit suma datorata: 118.86 lei. Nu inteleg de ce m-ar interesa ca in perioada urmatoare se vor efectua deconectari atat timp cat data scadenta a facturii e 31 ianuarie 2015 iar noi suntem in 5 ianuarie al aceluiasi an. Sa nu uitam ca am un contract cu ei in care e specificat ca am voie sa intarzii plata 10 zile fara sa platesc penalizari sau sa mi se intrerupa vreun serviciu contractat.

Stimate client, va rugam efectuati plata pentru ID-ul 8286544, deoarece in perioada urmatoare se vor efectua deconectari. Sold 118.86 scadent la 31.01.2015 factura nr. 49336057. La Paypoint puteti plati acum fara factura, doar cu ID client. RCS&RDS

Daca RCS&RDS a ramas fara fonduri la inceput de an, ei bine.. toata lumea a ramas fara fonduri. Trimiteti-mi sms-ul asta pe 31 si amintiti-mi cat am de plata, nu acum.

A mai primit careva sms-ul asta sau au ceva personal cu mine?

2 Comments on “RDS ameninta cu deconectari pe toti clientii!”

  1. Cu ce i-ai suparat asa tare sa te bata in halul asta la cap?…mesaje, avertizari..Pfffoai :)))
    Dupa data scadenta pe mine ma mai lasa vreo 10 zile. Mai mult n-am stat, ca vine tipul cu patentul !

    1. Cu nimic, era doar un mesaj de informare dupa spusele lor. Nu am avut niciodata niciun serviciu de la ei suspendat pentru neplata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.