Recenzie: onuta.lunaviteb.com

DESIGN

Designul este unul din cei mai importanti factori la un site. Primul lucru pe care vizitatorul site-ului il vede este designul. Daca nu ii place, foloseste ALT+F4 si paraseste pagina fara sa ajunga la continutul acesteia. Tema Silky Blue este o alegere foarte buna, culori deschise insa parca e prea mult albastru. Logo-ul este prea mic, eu as taia spatiul publicitar din top-ul paginii pentru a mari logo-ul. Titlul “I wish I had an angel” nu are nicio legatura cu site-ul in sine si nici cu adresa url-ului. Sunt prea multe articole pe prima pagina: 12! Eu as micsora numarul acestora si as scapa de bannerele alea lungi de 160×600 din Sidebar. Mai bine pun sub articole, inainte de footer, un banner de 728×90.

Per total design-ul parca ma face sa mai raman putin pe site sa vad si continutul acestuia.

Nota DESIGN: 7,9

CONTINUT

Foarte multe articole fara continut, doar cate un videoclip de pe Youtube si ceva copy/paste cu precizarea sursei, insa fara link valid. Am gasit si continut original, retete, insa putine. Ar trebui publicate articole mai des, in special retete si continut cat mai orignial 🙂

Nota CONTINUT: 4,9

SEO

Din punctul asta de vedere stam mai prost. Bannere de Follow pe Facebook si Twitter, lipsa cuvinte META KEYWORDS, link de abonare prin e-mail – foarte bine, dar nu merge! Iar in pagina unui articol ma streseaza enorm un banner ce se misca si ma bate la cap cu Share pe Google Plus, Facebook, Twitter… cand aceste butoane pot fi adaugate frumos langa cele 2 existente (FB si TW) la sfarsitul articolului. Din fericire, site-ul este indexat in Google, foarte slab din lipsa unui plugin bun pentru SEO si nu numai. E de lucru, dar toate se fac cu pasi mici.

Nota SEO: 3,2

Si trebuie sa facem o medie si sa acordam o nota site-ului www.onuta.lunaviteb.com pana la urmatoarea recenzie.

Asadar…

Nota SITE: 5,34

2 Comments on “Recenzie: onuta.lunaviteb.com”

  1. Eeee…am nota de trecere. Merci mult pentru apostrofari, dar in special pentru sfaturi. Am sa tin cont de ele. Mai astept o recenzie cand o sa trec de nota 7-8. Sper sa nu dureze prea mult:))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.