Review necenzurat: Masina de spalat SAMSUNG WF60F4E0N0W

Samsung are al 6-lea simtInainte de a achizitiona o masina de spalat, e bine sa te informezi, sa te informezi si iar sa te informezi.

In luna septembrie, vechea masina de spalat a picat. I-a sarit cureaua, alta noua nu vroia, de incalzit nu mai incalzea etc. Asa ca am hotarat sa iau o masina de spalat noua.

Pe toti cei pe care i-am intrebat mi-au recomandat Whirpool, iar daca nu am bani, Arctic. Cand am intrebat de ce Whirpool, cam toata lumea spunea ca are un consum mic, are al 6-lea simt si e fiabila, rezista ani de zile. Dar in online am vazut si recenzii negative, unora le-a picat tamburul in 12 luni, altora rezistenta. Dar per ansamblu, la toate masinile de spalat sunt recenzii negative, orice produs are si parti proaste.

Eram 90% convins si gata sa cumpar o masina de spalat Whirpool cu al 6-lea simt si plus(+)-uri fara numar la clasa energetica. Dar am vazut masina de spalat Samsung, astia de fac niste televizoare si telefoane faine. Am dat un click sa vad mai multe despre ea doar asa.. sa ma amuz. Am ramas uimit sa vad recenziile pozitive, da, erau si cateva negative, insa m-a convins sa o cumpar.

De ce am ales masina de spalat Samsung WF60F4E0N0W si nu Whirpool?

Luminite si sunete – Da, nu reprezinta un motiv serios si nu este motivul principal pentru care am ales-o. Dar faptul ca are ecran touchscreen si scoate sunete cand aleg programul si imi lumineaza cu un led in dreptul programului ales.. m-a convins usor… A.. si cand termina de spalat: CANTA! Sa nu uitam ca afiseaza etapa de spalara si TIMPUL RAMAS!

res_a59fc750e10460b9c97d783975f163a9Al 6-lea simt – DA! MASINA DE SPALAT SAMSUNG ARE AL 6-LEA SIMT! Nu se lauda, nu gasesti scris pe nicaieri. Probabil ca denumirea de “al 6-lea simt” le apartine celor de la Whirpool. La programul Cotton (Bumbac), masina de spalat Samsung cantareste cantitatea de haine si calculeaza necesarul de apa si modifica durata programului.

Consum redus – Ca toate masinile de pe piata, are consum redus de apa si energie electrica. Cam acelasi consum ca si Whirpool daca e sa vorbim de masini de spalat care sa se incadreze in acelasi buget.

descsamsung-WF60F4E0N0W-4Cuva necapsulata – Am citit ca rezista mai mult daca e necapsulata. O sa revin dupa 12-13 luni si am sa spun daca e sau nu adevarat.

Diamond Drum – Tamburul are o forma foarte faina de diamant, hainele nu se prind de tambur, la cea veche.. le rupea.

Rezistenta ceramica – Are o durata de viata mult mai mare decat rezistenta obisnuita. Nu se depunde calcar pe ea, astfel cantitatea de Calgon necesara se reduce cu 75%.

Ce trebuie sa stiti despre masina de spalat Samsung WF60F4E0N0W?

Conform informatiilor furnizate, are o capacitate de 6kg. Insa, poti spala 6kg de rufe la un singur program, cel de Bumbac (2 ore 58 minute)

Programul de 15 minute accepta maxim 2kg de rufe, maxim 800 de rotatii pe minut si spala cu apa rece. Daca se doreste cu apa calda, creste si durata programului.

Pretul masinii de spalat Samsung WF60F4E0N0W a fost 1099.90 lei. Urmariti si cautati sa nu dati mai mult….

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.