Scrisoare pentru tine…

Astazi nu voi mai filozofa pe idei abstracte si nu voi mai cita din filozofi.. Ma voi folosi de ceea ce este in interiorul meu iar ceea ce simt astazi nu se compara cu nimic din ce am mai simtit pana acum. Senzatia ca iubesti si esti iubit.. Imbatatoare senzatie… Cel mai puternic  drog..

Si cine nu a iubit vreodata? Da,iubirea este simtita in mii si mii de feluri… atatea feluri incat depasesc numeric fluturii primavara:D.. Insa diversitatea aceasta nu conteaza atat de mult deoarece sentimentul in sine e important.

Iubirea ne apropie de perfectiune deoarece este singura forma prin care poti ajunge la adevarata cunoastere. Atunci cand esti indragostit observi la tine niste gesturi care in alte circumstante ti s-ar fi parut puerile.. Inocenta lor transmite sinceritate si transparenta. Iar acest lucru,iubite, ma face sa ma simt in siguranta.

Da! Azi iubesc! In cea mai brutala si firava forma.. Iubesc in cea mai primitiva si cea mai elaborata forma.. Iubesc sa te iubesc.. Poate ca acest articol va fi considerat a fi plin de dulcegarii.. Insa cine are curaj sa arunce primul cu piatra sustinand ca nu a simtit niciodata asta? Este posibil ca.. chiar TU sa fii cel care ma va certa..Si totusi…Azi e 14…

4 Comments on “Scrisoare pentru tine…”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.