Sniper Elite V2

Zilele astea am avut onoarea sa joc Sniper Elite V2 PC, un joc pe care unii il considera violent si nerecomandat copiilor pentru ca acestia ar putea urma exemplele din joc dupa ce vor primi cadou de la parinti un “sniper”.

Sa revenim la joc. Meniul este interactiv, interesant si foarte usor de navigat. Inca din meniu observam ca suporta Multiplayer. Ceea ce mi-a placut e ca in Optiuni la calitatea video ai 3 optiuni: LOW, MEDIUM si HIGH. Si daca alegi o alta optiune, meniul isi modifica aspectul in functie de alegerea ta, astfel ai si un mic preview.

Timpul de incarcare (loading..) este extrem de mic, am crezut ca voi adormi in fata PC-ului dar nu a fost asa. In cateva secunde e gata de actiune. Inainte de a da Start poti afla mai multe despre misiune, cine, ce, unde si sa previzualizezi harta (harta poate fi analizata si in timpul jocului).

Grafica nu este de anul 2012, nici macar de 2011. Arata foarte bine, insa e posibil sa vezi cate o arma iesind dintr-un perete.

Realistic nu e nici pe aproape. Un glonte loveste un inamic in picior, acesta tipa si merge mai departe, nu schiopateaza. Un alt glonte loveste un inamic in brat, acesta cade mort si pe ecran iti apare scris: “VITAL HIT”.

Sniper Elite V2 poate fi jucat si de incepatori si de experti. Ca incepator iti va fi foarte usor sa nimeresti tinta. Trebuie doar sa tintesti prin zona si obtii cu usurinta un headshot. Ca expert apare vantul, gravitatia… iar faptul ca pui tinta pe cap e posibil sa-l nimeresti in stomac, de asemenea vei avea mai multi inamici aflati tot timpul in miscare, tinte grele.

Cand am obtinut prima “victima” m-am speriat crezand ca am dat de Ghost Rider! Dar nu, jocul iti arata cum glontul patrunde corpul inamicului, astfel vei vedea diferite schelete cu oase rupte. Probabil de aceea unii il considera violent si nerecomandat copiilor. Eu am vazut la stiri imagini mult mai terifiante.

Per total as acorda cu indulgenta nota 7/10. Mi-a placut mult mai mult primul Sniper Elite.

2 Comments on “Sniper Elite V2”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.