Termeni si conditii

I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

www.lunaviteb.com

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.lunaviteb.com, numit generic in continuare LunaViteB.Com.

Accesul si utilizarea site-ului www.lunaviteb.com se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din site-ul LunaViteB.Com. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

LunaViteB.Com nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

LunaViteB.Com ofera acces liber la site-ul www.lunaviteb.com si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de LunaViteB.Com sau de colaboratorii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu LunaViteB.Com sau colaboratorii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea LunaViteB.Com sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al LunaViteB.Com, administratia nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de LunaViteB.Com si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

LunaViteB.Com sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. LunaViteB.Com nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. LunaViteB.Com nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de LunaViteB.Com prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

LunaViteB.Com isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita LunaViteB.Com sau colaboratorii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua LunaViteB.Com sau a retelei LunaViteB.Com sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua LunaViteB.Com care nu sunt publice, fara autorizatie;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua LunaViteB.Com prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS.

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. LunaViteB.Com va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

LunaViteB.Com isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

LunaViteB.Com nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

LunaViteB.Com poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. LunaViteB.Com se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

LunaViteB.Com nu ofera nici o garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul LunaViteB.Com sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

LunaViteB.Com nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca LunaViteB.Com a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul LunaViteB.Com;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de LunaViteB.Com, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@lunaviteb.com sau folosind formularul de contact de pe site.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. LunaViteB.Com isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, colaboratorilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. LunaViteB.Com nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului LunaViteB.Com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date LunaViteB.Com si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii , concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre LunaViteB.Com si de colaboratorii sai agreati.

!!! Nota: Inregistrarile se fac doar de administratorii site-ului in urma cererii de catre utilizator.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.lunaviteb.com, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, LunaViteB.Com nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la Adi Durai (contact@lunaviteb.com), LunaViteB.Com se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LunaViteB.Com se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail sau IP a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre colaboratorii agreati in mod expres, in afara cazurilor in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare sau daca utilizatorul a incalcat unul sau mai multi Termeni si/sau Conditii de Utilizare a site-ului www.lunaviteb.com.

LunaViteB.Com nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

LunaViteB.Com nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile LunaViteB.Com.

Politica site-ului www.lunaviteb.com este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, LunaViteB.Com isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea LunaViteB.Com, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre LunaViteB.Com, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La cerere, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.lunaviteb.com foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.lunaviteb.com pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv colaboratori, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul LunaViteB.Com si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

LunaViteB.Com isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

II. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE la site-ul www.lunaviteb.com

Utilizarea site-ului www.lunaviteb.com, accesul si logarea la siteul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

1. Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.

3. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

5. Sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist, mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu character pornografic

6. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, www.lunaviteb.com nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

7. LunaViteB.com nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului.

8. www.lunaviteb.com isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila sa stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului.

Nu va fi implicata in nici un fel raspunderea acestui site sau a oricarui site web cu legatura la acest site.

9. Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La cerere, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la site accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje/articole sau pentru a naviga in acest site.

10. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la site-ul LunaViteB.Com (sau va fi contactat providerul de servicii Internet si/sau autoritatiile). Acesta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestei intelegeri.

11. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la site-ul LunaViteB.Com oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.

Termeni si conditii scrise in conformitate cu Legea nr. 8/1996

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.