The untold story..

Ai simtit vreodata ca pentru o veste buna trebuie sa oferi vietii ceva in schimb? Poate ca nu are sens intrebarea mea acum dar..o voi exemplifica pentru a intelege mai bine.

Am asteptat ceva timp de 12 ani iar acum primesc acel “cadou” insa cu un pret foarte mare. Trebuie sa renunt la ce am mai drag.. Chiar daca este vorba doar despre 3 luni.. le voi simti ca o eternitate pentru ca tot ceea ce insemn voi lasa aici.. Cu el.. Insa stiu ca ma va astepta..

Ajungand la relatii la distanta… cine a trecut prin asta stie cat de greu este sa primesti un raspuns de genul” Lasa,draga..Mai e putin si poate va face bine”. In sufletul tau, tu stii ca asa este insa doare pentru ca tie acel “putin” ti se pare o eternitate.

Si mai este un lucru pe care il detest cand este vorba despre relatii la distanta. Cand toti apreciaza situatia in care esti deoarece se considera ca partenerul tau isi demonstreaza dragostea asteptandu-te. Trecand prin asta, va asigur ca o imbratisare spune  multe si demonstreaza mult mai multe.

Recomand filmul “Dear John” chiar si pentru cei mai sceptici.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.